Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Alfa Romeo bude těžit ze spolupráce se Sauberem

Alfa Romeo bude těžit ze spolupráce se Sauberem

Dočkáme se konečně sportovního modelu?

Alfa Romeo má dobře našlápnuto. Po sedanu Giulia a SUV Stelvio dorazí také několik sportovních modelů. Minulý rok vstoupila automobilka s velkou slávou po třech dekádách opět do světa formule 1 s pomocí týmu Sauber. Toto spojení Italů a Švýcarů však není jen otázkou financí, ale přináší benefity i v oblasti techniky. Vývoj nových technologií totiž společnosti provádějí spolu a první ovoce to přinese již brzy.

Alfa Romeo Giulia Stelvio 2019

Podle serveru Piston Heads se totiž technologie společně vyvinutá pro závodní monoposty objeví v již zmíněných chystaných sportovních vozech Alfa Romeo. A podle posledních informací se jeden takový vůz objeví již na ženevském autosalonu, kde se podle mluvčího amerického zastoupení automobilky dočkáme dalšího kroku v evoluci italského designu a výkonu. Pokud tyto dvě informace spojíme dohromady, možná se už konečně blíží nástupce legendárního modelu GTV.

Podle automobilky má totiž nějaká inovace v současném portfoliu malou váhu. Hybridní Giuliu nebo Stelvio s technologií F1 tedy nečekejme. Vše se vystříbří až na ženevském autosalonu.

Komentáře ke článku