Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Osmá Cupra City Garage

Osmá Cupra City Garage

Byla otevřena v Paříži

Značka Cupra otevřela již svůj osmý showroom s názvem City Garage. S tímto konceptem nyní dorazila i do Francie, konkrétně na pařížský Boulevard de la Madeleine. Tento je bulvár známý především jako centrum módy a designu.

„Otevření našeho prvního showroomu Cupra City Garage ve Francii je pro naši značku opravdovým milníkem,“ říká předseda představenstva španělské automobilky Wayne Griffiths. „Paříž je jedním z nejúžasnějších světových velkoměst a současně patří mezi hlavní centra evropské kultury. S naším rodným městem Barcelonou má hodně společného díky posedlosti designem, architekturou a gastronomií. Paříž je také městem nápadů s dlouhou nonkonformní tradicí, což se ke značce Cupra dokonale hodí,“ vysvětluje.

Showroomy City Garage považuje Cupra za klíčový prvek ve své strategii. Pořádá v nich výstavy a další akce. Jejich prostřednictvím se snaží navazovat spojení s městy a jejich kulturou, přispívat k rozvoji nových místních talentů, vyhledávat příležitosti k novým společným projektům a nabízet svým zákazníkům nekonvenční a jedinečné zážitky.

A přesně v tomto duchu se neslo i slavnostní otevření. Během něj vystoupily zpěvačka Lous and the Yakuza a také diskžokejka Stella Bossiová. Kromě toho si hosté mohli prohlédnout vystavený model Cupra Tavascan. Ten je prvním elektrickým SUV v historii španělské značky a v showroomu bude k vidění ještě po dobu dalších tří týdnů.

Rovněž zde došlo k zahájení spolupráce s jedním z místních talentů. Novým ambasadorem značky se totiž stal šéfcukrář Jeffrey Cagnes. Ten pro tuto příležitost připravil speciální výrobky, ve kterých se snažil odrazit středoevropský původ Cupry.  Sedmatřicetiletý Pařížan nyní bude mít v showroomu trvale otevřenou cukrárnu.

Slavný cukrář Jeffrey Cagnes bude mít v pařížské Cupra City Garage svou cukrárnu. Foto: Cupra


Kromě Paříže můžeme najít showroomy Cupra City Garage i v Mexiku, Miláně, Mnichově, Lisabonu, Rotterdamu, Sydney i Berlíně. V hlavním městě Německa byl otevřen teprve během září. Paříž rozhodně není posledním místem, kam Cupra se svým konceptem zamířila. V úvodu roku 2024 ho uvede i v Madridu.

Zdroj: Cupra, úvodní foto: Cupra

Komentáře ke článku