Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Auto se vydá Lví stopou

Škoda Auto se vydá Lví stopou

Unikátní projekt ke sto letům republiky

Netradiční oslavu výročí samostatné republiky připravila Škoda Auto ve spolupráci s dalšími partnery pod názvem Lví stopa. Jedná se o unikátní akci v podobě vytvoření největšího obrazu našeho státního symbolu na světě ve tvaru dvouocasého lva.

V České republice tak v prostředí rozhraní Mapy.cz vznikne 100 cyklotras různé obtížnosti, každá o délce přibližně 20 kilometrů. Vždy bude mít vlastní popisek a bude upozorňovat na významná místa v okolí. Hlavní cílovou skupinou jsou rodiny s dětmi, které mohou pojmout tuto sportovní aktivitu jako vlastivědné výlety za poznáním své vlasti. Na své si však přijdou i zkušení bikeři.

Každý účastník se bude moci přihlásit pomocí jednoduchého formuláře na webových stránkách www.lvistopa.cz.

Jako předjezdec bude působit cyklistický nadšenec Milan „Forest“ Silný, jenž vyrazí po Lví stopě 26. května a během následujících 12 dnů ji absolvuje celou. Během svého putování bude prezentovat zajímavosti na trase i situace, s nimiž se setkává každý vyznavač šlapání do pedálů. Zapojit se může každý, kdo se bude právě nacházet v jeho blízkosti. Pro zájemce, kteří se přidají, budou připraveny zajímavé ceny. Kde přesně se Milan „Forrest“ Silný momentálně nachází, bude možné sledovat na internetových stránkách i sociálních sítích.

Komentáře ke článku