Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Se zatnutými zuby až na stupně vítězů

Se zatnutými zuby až na stupně vítězů

Trucker Lacko v Misanu dvakrát druhý

Úřadující mistr Evropy tahačů Adam Lacko v minulých týdnech podstoupil náročnou operaci. Přesto se obětavě s truckem týmu Buggyra postavil na start úvodního podniku letošního ročníku šampionátu v italském Misanu.

Ačkoliv nastoupil se sebezapřením a jeho cílem bylo především dojet a minimalizovat ztrátu na největší soupeře, podařilo se mu v sobotu dvakrát obsadit stříbrnou příčku. Poprvé se tak stalo po diskvalifikaci Španěla Albaceteho, podruhé v závěru krásně předjel Janiece z Francie.

 

Rekonvascent Lacko se dvakrát dostal na stupně vítězů

 

V neděli se mu už vedlo o poznání hůře. Nejprve ho postihl defekt pneumatiky a potom musel odstoupit kvůli nefunkčnímu řízení. Druhý pilot stáje Oly Janes z Velké Británie se zatím bodů nedočkal, jeho maximem byla dvě jedenáctá místa. Dvě vítězství si z Itálie odváží Jochen Hahn z Německa (Iveco), na nejvyšší stupínek vystoupili také Sascha Lenz (MAN) a Ryan Smith (MAN). Hahn vede i v průběžné klasifikaci s 50 body před Steffi Halmovou (Iveco, 34) a Antoniem Albacetem (MAN, 29). Lacko je pátý (26).

Komentáře ke článku