Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Auto Palace posílil Radek Donner

Auto Palace posílil Radek Donner

Stal se generálním ředitelem pro retail

S účinností od 1. června 2018 zastává nově pozici generálního ředitele pro retail skupiny Auto Palace v České a Slovenské republice Radek Donner.

Radek Donner (43 let) zasvětil svoji kariéru výhradně automobilům. Během 24 let své praxe získával odborné zkušenosti na mnoha pozicích spojených s managementem v oblasti automotive. Svůj profesní život odstartoval, po studiích se zaměřením na automobilové strojírenství, v roce 1994 ve společnosti Ford Roubíček. Zde pracoval v prodejních i servisních pozicích a dosáhl i vedoucí funkce v managementu celého dealerství v Kralupech nad Vltavou.

Další životní etapou Radka Donnera bylo, v pozici výkonného ředitele, vedení nově otevřeného zastoupení Renault AutoR v Mělníku. Zde získané manažerské zkušenosti následně využil ve společnosti Roubíček v Ústí nad Labem jako ředitel pro investice a rozvoj.

Nejdelší dobu však Radek Donner působil ve firmě NH Car, do níž nastoupil v roce 2001. Úvodních sedm let byl zodpovědný za prodeje vozů značky Škoda. Později byl jmenován obchodním ředitelem, odpovědným mimo jiné za aktivity šesti dealerství v portfoliu této společnosti.

Mezi volnočasové zájmy Radka Donnera patří cyklistika, cestování a samozřejmě rodina.

Komentáře ke článku