Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Vybírají se největší momenty českého sportu

Vybírají se největší momenty českého sportu

Škoda Auto partnerem projektu k jubileu republiky

Škoda Auto se stala partnerem projektu Největší momenty českého sportu. Vznikl u příležitosti stého výročí od založení Československa a jeho organizátorem je Česká unie sportu, za podpory Českého olympijského výboru a České obce sokolské.

Základní částí je anketa, ve které vybírá veřejnost vždy z deseti výrazných úspěchů našich barev nejoblíbenější okamžik z příslušné dekády. Nominace budou oznámeny každé pondělní odpoledne v pořadu Otakara Černého Sportovní momenty 1918 - 2018 na televizní stanici ČT Sport. Úvodní kolo, věnující se období 1918 až 1928, již započalo 9. července.

O vítězích rozhodne v kombinaci s názorem diváků také odborná akademie, složená z předsedů jednotlivých svazů a spolků, sportovních legend, novinářů a pořadatelů velkých akcí.

Výsledky budou vyhlášeny v podvečer 28. září v živém přenosu na ČT Sport. Na něj naváže na ČT 1 galavečer, během kterého se představí osobnosti české sportovní scény. Pořad budou moderovat Marek Eben, Libor Bouček, Lucie Výborná a Adela Vinczeová (Banášová).

Komentáře ke článku