Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Na jeden den automobilovými závodníky

Na jeden den automobilovými závodníky

Dovizioso a Lorenzo za volantem vozu Cupra TCR

Andrea Dovizioso a Jorge Lorenzo, závodníci týmu Ducati Corse v MotoGP, se svezli v závodním voze Cupra TCR. „Učiteli“ jim byli tovární piloti značky Pepe Oriola a Jordi Gené.

Akce se odehrála na závodním okruhu Castelloli ve Španělsku. Oba motorkáři si svezení skutečně užili. „Ať řídíte auto, nebo motocykl, vždycky toužíte po jednom – chcete být nejrychlejší. Rozdíl spočívá v tom, že ve voze se cítíte bezpečněji, dává vám více stability,“ svěřil se Dovizioso. Lorenzo k tomu jen dodal: „Když motocyklový jezdec přejde na čtyři kola, netrvá mu dlouho, aby získal potřebnou rychlost.

Oba pánové pak jeho slova potvrdili v míře vrchovaté. Tváře Cupry však nyní čeká návrat do jedné stopy. V Grand Prix České republiky 2018 na Masarykově okruhu v Brně budou bojovat o další důležité body do mistrovství světa. Desátý podnik letošní sezony Moto GP se uskuteční o víkendu 3. až 5. srpna 2018.

 

 

 

Komentáře ke článku