Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Dopravu v Innsbrucku ochromí cyklistický šampionát

Dopravu v Innsbrucku ochromí cyklistický šampionát

Na dálnicích bude hustější provoz

S výraznějšími omezeními musejí počítat motoristé, kteří se od 22. do 30. září rozhodnou cestovat do Innsbrucku a jeho okolí. V tyrolské metropoli se totiž uskuteční MS v silniční cyklistice.

Dobrou zprávou je, že restrikce se přímo nedotknou tranzitu přes Innsbruck na Brenner a dále do Itálie. Dá se nicméně očekávat, že na něm dojde k prudkému nárůstu provozu právě z důvodu uzavírky četných místních komunikací. Navíc nebude na dálnici A12 možné užít sjezdy Kirchbichl, Kramsach, Innsbruck-Mitte a Zirl-West.

Největší zásah představuje zábor spolkové silnice B171 mezi Innsbruckem a Landeckem. Průjezdných nebude ani jedenáct silnic nižších tříd.

Velmi složitá bude situace v samotném Innsbrucku, především v jeho centru. I když výluky budou časově omezené, je potřeba v době před a po nich počítat s přítomností značného množství chodců ve vozovce.

Komentáře ke článku