Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda zveřejnila první nákres studie Vision RS

Škoda zveřejnila první nákres studie Vision RS

V interiéru hraje prim karbon

Škoda Auto poskytla médiím designovou skici interiéru studie Vision RS. V reálu se koncept představí ve světové premiéře na říjnovém pařížském autosalonu.

Protáhlá přístrojová deska s karbonovými prvky přebírá symetrické kontury masky chladiče. Obsahuje speciální animace s designem RS a je osvětlena světelnými efekty, sladěnými s dotykovou obrazovkou infotainmentu. Její dekor se skládá z ručně broušeného křišťálu ze společnosti Lasvit.

V karbonovém středovém panelu je prostorový rám s integrovaným systémem řazení automatické převodovky DSG shift-by-wire. Stejný materiál, často spojovaný s motoristickým sportem, je také aplikován na dekoračních lištách, výplních dveří a skořepinách sedadel. Připomínkou závodních vozů jsou i poutka, nahrazující madla ve výplních dveří. Použitá karbonová vlákna tvoří ze 100 procent recyklovaný polyester a potahy sedadel jsou z veganské alcantary.

 

 

Komentáře ke článku