Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Auto Palace Butovice slaví dvacetiny

Auto Palace Butovice slaví dvacetiny

K výročí připravil limitovanou edici

Společnost Auto Palace Butovice oslavila dvě desítky let působení na českém automobilovém trhu. Při této příležitosti připravila speciální limitovanou edici vybraných modelů Hyundai.

 

Na podzim 1998 bylo otevřeno prodejní a servisní centrum pro značku Mazda, situované v Nových Butovicích, rozvíjející se části Prahy 13. Výstavba objektu v této lokalitě byla součástí tehdejších plánů na obchodní expanzi Auto Palace Group, druhé největší dealerské skupiny v České republice. Mazdy se zde vyskytovaly až do roku 2001. Tehdy byla založena firma Hyundai Motor CZ a právě jí dovážené vozy se staly zdejšími novými obyvateli. Za uplynulých dvacet let odtud k zákazníkům zamířilo více než 22 000 nových automobilů.

 

Limitovaná edice se vztahuje na vozy Hyundai v modelové řadě i20, dále i30 ve verzi Fastback a Kombi a také na nový Tuscon, ke kterým je navíc poskytnut bonus ve výší až 20 000 Kč. Od běžného provedení se budou odlišovat barevným řešením střechy a zrcátek, instalovaným emblémem 20 let Auto Palace Butovice na B-sloupku a nabídkou zimních pneumatik zdarma.

 

 

 

 

 

Komentáře ke článku