Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Předvídavá údržba přes chytrý telefon

Předvídavá údržba přes chytrý telefon

Bridgestone přichází se speciální aplikací

Bridgestone představuje v premiéře na pařížském autosalonu aplikaci pro předvídavou údržbu pneumatik a vozidel s označením My Speedy. Díky sledování technického stavu automobilu v reálném čase dokáže upozornit řidiče na vzniklé nedostatky a zabránit tak potenciálně nebezpečným událostem.

K tomu používá integrovaný telematický hardwarový klíč k monitorování všech důležitých komponentů, jakými jsou pneumatiky, brzdy, akumulátor, motorový olej nebo chybové signály – a to vše v reálném čase.

Jsou-li detekovány potenciální problémy, zasílá aplikace preventivní varování na chytrý telefon uživatele, a to včetně pokynů pro nejlepší opatření, které potíže vyřeší. Zároveň si lze rezervovat návštěvu prodejce nebo si přečíst praktické vzdělávací tipy pro motoristy.

V základní podobě bude My Speedy zdarma, rozšíření funkcí je zpoplatněno. Zatím je dostupná pouze ve Francii, postupně se počítá s jejím celoevropským rozšířením. Stáhnout ji lze na portálech App Store nebo Android Market.

Komentáře ke článku