Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Kodiaq GT

Škoda Kodiaq GT

První kresby nového SUV kupé pro čínský trh

Škoda zveřejnila první náčrty vozu Kodiaq GT pro čínský trh v exkluzivní verzi kupé se svažující se linií střechy.

Škoda Kodiaq GT

Škoda skicami poskytuje první pohled na budoucí vrcholný model. Velké SUV Škoda Kodiaq v dynamické verzi kupé se bude prodávat exkluzivně v Číně. Ta tak bude po určitou dobu jediným trhem, na kterém bude Škoda nabízet celkem čtyři modely kategorie SUV - Kamiq, Karoq, Kodiaq a Kodiaq GT.

Jak skici ukazují, boční linie ve stylu kupé propůjčuje novému vozu sportovně-dynamický profil. Velké SUV ve verzi kupé se od běžného SUV Kodiaq liší především tvarem zádi. Za předními dveřmi začíná linie střechy pozvolna klesat a přechází do plochých pátých dveří.

Škoda Kodiaq GT

Interiér je sportovně laděný a stylový. Spojuje prostornost typickou pro vozy SUV s dynamickými tvary interiérů vozů s karoserií kupé.

Vůz bude po modelu Kamiq druhým SUV značky prodávaným exkluzivně jen v Číně, kde má tento segment velký růstový potenciál. Již dnes je zdejší trh celosvětově největším odbytištěm značky Škoda. Aktuálně se každý čtvrtý vůz značky Škoda dodává zákazníkovi v Číně.

Škoda Kodiaq GT

Komentáře ke článku