Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Studentské projekty na téma bezpečnosti provozu

Studentské projekty na téma bezpečnosti provozu

Kooperativa podpořila projekt Moje vize 0

Pojišťovna Kooperativa se podílí na programu Moje vize 0. Jeho úkolem je přiblížit problematiku bezpečnosti silničního provozu jedné z nejohroženějších skupin, a to mladým řidičům. Cílí především na vysokoškoláky.

Studenti terciárního vzdělávání mohou až do května 2019 do soutěže přihlásit svůj projekt na vybrané bezpečnostní téma, týkající se jejich studijního oboru. Mají tak jedinečnou možnost získat cenné zkušenosti s psaním pod odborným vedením expertů. Zároveň se jim naskýtá možnost stáže či potenciální realizace. Odborná komise vybere celkem pět nejlepších prací. Jejich autoři pak budou pozváni do finálového kola, v němž dojde k osobní prezentaci. Pro nejlepší účastníky jsou připraveny ceny v celkové hodnotě 100 000 korun,“ uvedla Gabriela Hlásková, manažerka CSR projektů v pojišťovně Kooperativa.

Hlavním úmyslem je aktivizovat mladé motoristy, aby aktivně přispěli ke snížení nehodovosti a závažných následků dopravních nehod, způsobených svými vrstevníky.

Komentáře ke článku