Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Ranní káva od Porsche

Ranní káva od Porsche

Vznikne pouze 993 kusů

Termín „nastartovat den“ nyní dostal zcela nový rozměr. Firma Super Veloce se zabývá výrobou kávovarů, které imitují slavné motory. Chcete ranní kávu z motoru V12, nebo z tryskového agregátu letadla? Není problém.

Manufaktura nyní představila žhavou novinku pro fanoušky Porsche. Její nejnovější počin imituje šestiválcový boxer z modelu 911, konkrétně generaci 993. Legendární, a také poslední, vzduchem chlazený sportovní vůz ze Stuttgartu se vyráběl v 90. letech. Kávovar se vytvaroval podle verze GT2. Šest plochých válců a výkon 450 koňských sil zahanbil nejeden tehdejší supersport.

 

 

Nejde však o klasický pákový kávovar na espresso, kávu lze udělat pouze za pomoci kapslí. Zezadu ji vložíte, a v místě, kde by měla být spojka, začne vytékat ranní životabudič. Jednoduché. Kávovar vznikne v limitované edici 993 kusů. Cena zatím nebyla zveřejněna.

Komentáře ke článku