Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

První pohled do interiéru Scaly

První pohled do interiéru Scaly

Vůz bude neustále online

Škoda Auto uvolnila první skicu interiéru nového modelu Scala. Jeho světová premiéra se uskuteční 6. prosince v izraelském Tel Avivu.

Řidič bude mít k dispozici nejnovější generaci infotainmentu s volně stojícím dotykovým displejem, umístěným vysoko na palubní desce v zorném poli řidiče. Na přání je k mání Virtuální Kokpit, mající úhlopříčku 10,25 palce a umožňující pět různých zobrazení.

Měkčený povrch přístrojovky s velkoplošnými dekory má, podobně jako výplně dveří, specifickou úpravu, která napodobuje krystalickou strukturu.

Potahy sedaček upoutají kontrastním obšitím, v rámci příplatkové výbavy lze získat čalounění z ušlechtilého mikrovlákna Suedia. U ambientního osvětlení existuje volba mezi bílým a červeným světlem, případně několika teplými odstíny.

Díky mobilním službám Škoda Connect cestující zamknou a odemknou automobil pomocí mobilního telefonu a současně aktualizují software infotainmentu nebo navigační mapu „vzduchem“. Jako první model značky budou všechny vozy Škoda Scala vždy online.

Komentáře ke článku