Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Scala je velkým krokem vpřed

Scala je velkým krokem vpřed

Dimitrios Darkoudis o interiéru modelu Škoda Scala

Nový kompaktní model Škoda Scala přijde se zcela novým konceptem interiéru, který se stane pro vozy značky do budoucna standardem. Na přání dodávaný Virtuální kokpit i systémy infotainmentu poskytnou největší displej ve třídě.

Škoda Scala Darkoudis

Šéfdesignér interiéru nového modelu Škoda Scala Dimitrios Darkoudis k tomu říká:

„Model Scala je prvním produkčním vozem značky Škoda, který uvnitř vyznává nový, dynamický a symetrický styl, inspirovaný tvarem naší masky chladiče. Atraktivní design interiéru perfektně doplňuje svěží, ještě více emocionální exteriér.

Simply Clever interiér nového vozu Scala je pro značku Škoda velkým krokem vpřed a jeho hlavním znakem je digitální část rozhraní HMI. Obzvlášť se mi líbí hlavní křivka palubní desky, jež přirozeně vytváří místo pro nový, samostatně stojící displej a zároveň poskytuje ergonomickou podporu, o níž si můžete pohodlně opřít ruku a přesně ovládat dotykový displej.

Dále mám rád způsob, jakým je volně stojící dotykový displej zkombinován s naším nejnovějším Virtuálním kokpitem, který nahrazuje klasický sdružený panel přístrojů před řidičem. Jsem také mimořádně hrdý na krásně tvarovaná a pohodlná sedadla, která dělají z interiéru velmi příjemné místo.

Zákazníci se mohou těšit na skvělé spojení Simply Clever prvků, emocí a pokročilé digitální techniky, které nabízí zcela novou úroveň uživatelského pohodlí v čím dál komplikovanějším digitálním světě.“

Škoda Scala Darkoudis

Dimitrios Darkoudis

Nový hatchback bude mít světovou premiéru 6. prosince 2018 v Tel Avivu.

Škoda Scala skica

Komentáře ke článku