Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Světová premiéra Mitsubishi L200

Světová premiéra Mitsubishi L200

Velká modernizace pick-upu

Světová premiéra nového pick-upu L200 se uskutečnila v Bangkoku. Mitsubishi L200 je nejnovější verzí modelu, který letos slaví již 40. narozeniny. Vyrábí se v závodu Laem Chabang Plant v Thajsku.

Mitsubishi L200 Triton

Modernizací se L200 změnilo prakticky ve všem: v designu s novou variantou konceptu čelní partie, ve zdokonaleném systému pohonu všech kol 4WD pro lepší schopnosti v terénu, nejnovějšími prvky aktivní bezpečnosti a systémy na podporu řízení. Přináší významné zlepšení odolnosti a spolehlivosti, požadované profesionálními uživateli, stejně tak jako pohodlí a jízdní vlastnosti v souladu s potřebami soukromých zájemců.

Mitsubishi L200 Triton

Nové L200 ve verzi 4WD je vybavena buď systémem Super-Select 4WD, jenž zajišťuje optimální držení stopy a jízdní chování na libovolném povrchu, nebo Easy-Select 4WD, který zjednodušuje přepínání mezi jízdními režimy v závislosti na povrchu cesty. Kromě nových režimů přinášejí oba systémy pohonu všech kol vylepšené schopnosti v terénu.

Super-Select i Easy-Select 4WD používají nový režim Off-road s nastaveními Gravel (štěrk), Mud/Snow (bahno/sníh), Sand (písek) a Rock (kameny). Volbou režimu Off-road se zajišťuje integrované řízení výkonu motoru, převodovky a brzdění s cílem regulovat míru prokluzu kol, a tím zlepšit schopnosti jízdy v terénu a vyproštění se vlastními silami v bahně či sněhu.

Mitsubishi L200 Triton

L200 je globálním modelem se strategickým významem, jenž se po uvedení na thajský trh objeví i v dalších zemích regionu ASEAN, stejně tak jako ve státech Oceánie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky. V budoucnu se bude prodávat ve 150 zemích po celém světě. Evropská specifikace bude k dispozici v průběhu léta 2019.

Mitsubishi L200 Triton
Mitsubishi L200 Triton
Mitsubishi L200 Triton

Komentáře ke článku