Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Besperát se stal Pojišťovákem roku

Besperát se stal Pojišťovákem roku

Generální ředitel ČPP získal titul již podruhé

V 17. ročníku soutěže Banka roku 2018 získal titul Pojišťovák roku předseda představenstva České podnikatelské pojišťovny (ČPP) Ing. Jaroslav Besperát. Jako nejlepšího generálního ředitele ho podruhé ze svého středu zvolili nejvyšší představitelé všech 40 pojišťoven.

Ve své manažerské činnosti se spoléhám na silný a sehraný tým lidí kolem sebe. Všichni zároveň pracujeme na rozvoji pojistného trhu jako celku a budování jeho pozitivní image. Společně ho tak pomáháme posunovat dál,“ uvedl při této příležitosti laureát.

V pojišťovnictví se Jaroslav Besperát (na snímku třetí zleva) pohybuje téměř 25 let. Začínal v Živnostenské pojišťovně, působil v IPB Pojišťovně a v roce 2002 nastoupil jako obchodní ředitel do České podnikatelské pojišťovny. O šest let později se stal náměstkem generálního ředitele. Do funkce generálního ředitele a předsedy představenstva byl jmenován v březnu 2010. Kromě Pojišťováka roku je také Manažerem roku v odvětví Bankovnictví, pojišťovnictví a poradenství.

Komentáře ke článku