Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

The Grand Tour se vrací

The Grand Tour se vrací

Legendární show v první ukázce

Očekávaná třetí sezona velmi oblíbené show zná konečně datum premiéry a divákům se představuje v první ukázce. Slavnou trojici moderátorů ve složení Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond uvidíme již 18. ledna příštího roku.

A na co se můžeme těšit? V průběhu natáčení sdíleli moderátoři spoustu informací na svých sociálních sítích. První trailer většinu potvrdil a přidal i něco navíc. Na své si přijdou milovníci tolik oblíbených roadtripů, kdy se trojice snaží překonat obtížné cíle v ojetých autech. Uvidíme dobrodružství v džungli s ojetými pick-upy, kterým trailer začíná. Nejzábavnější bude určitě cesta se třemi ojetými italskými auty. Moderátoři si koupí Alfu Romeo, Lancii a Maserati a zkoušejí, který vůz se rozbije jako první. 

Uvidíme i nejsilnější americké sportovní vozy (Dodge Challenger Demon, Hennessey Exorcist Camaro, Ford Mustang RTR) v ulicích Detroitu. Silničním testem si projde SSUV Lamborghini Urus nebo třeba Porsche 911 Turbo.

Co všechno si na nás moderátoři připravili, se dozvíme až v lednu, kdy show začíná. Vysílat se bude opět online na americkém Amazonu. Britské bulvární plátky se domnívaly, že tato sezona bude zřejmě poslední. Smlouva s moderátory byla pouze na tři série a rozpočet byl astronomický. Jeremy Clarkson to však vyvrátil.

Komentáře ke článku