Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Motorsport má novou budovu

Škoda Motorsport má novou budovu

Areál poskytuje dostatek prostoru pro inženýry, dílny i logistiku

Škoda Motorsport získal zázemí ve zcela novém sídle v těsné blízkosti továrny Škoda Auto na okraji Mladé Boleslavi. V budově navržené přímo na míru je připraven prostor pro všechna oddělení Škoda Motorsportu pod jednou střechou, a může tak vycházet vstříc svým zákazníkům i potřebám továrního týmu ještě lépe než dříve.

Škoda Motorsport budova

V nové budově má tým Škoda Motorsport vše, co potřebuje - výzkumné a vývojové centrum, výrobu, dílnu, sklady, přípravu prototypů, logistiku, kanceláře i showroom. Kancelářské prostory nového centra mají plochu 1859 m2 a dalších 3844 m2 pro dílny a skladové prostory. Celkově nové centrum zabírá plochu o rozloze 16 400 m2.

Škoda Motorsport budova

Christian Strube, člen představenstva Škoda Auto za technický vývoj, řekl: „S novým sídlem jsme připraveni na budoucnost. Zlepšené rozdělení práce a fungování jako celku nám umožňuje vyvíjet a stavět automobily efektivněji a současně poskytovat našim zákazníkům ještě lepší služby. Minulý rok jsme si stanovili cíl dodat svým zákazníkům po celém světě více než 200 vozů Fabia R5, a to se nám podařilo! Dodnes jsme prodali celkem téměř 250 vozů. Nové centrum nám umožní udržet úspěch našeho závodního oddělení i v budoucnosti.“

Šéf Škoda Motorsport Michal Hrabánek dodává: „Naše nové sídlo jasně demonstruje význam, který má pro automobilku Škoda závodní oddělení. Velmi nám pomůže zlepšit služby poskytované našim zákazníkům a pokračovat v celosvětovém úspěchu týmu Škoda Motorsport!“

Škoda Motorsport budova

Komentáře ke článku