Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Auto na způsob internetového obchodu

Auto na způsob internetového obchodu

Audi na veletrhu CES v Las Vegas

Audi představuje na letošním veletrhu spotřební elektroniky CES (Consumer Electronics Show) v Las Vegas dvě nové technologie pro zábavní systémy budoucích automobilů. Inovativní internetové a nabíjecí služby, včetně možnosti využívat příslušné funkce i jednotlivě podle aktuální potřeby, bude skýtat již model Audi e-tron.

Audi Experience Ride má proměnit automobil v mobilní zábavní park. Dceřiná společnost Audi Electronics Venture GmbH spoluzaložila start-up holoride GmbH, v němž drží menšinový podíl, s cílem co nejrychleji a v co nejširším měřítku etablovat tento nový formát na trhu.

Ve stojícím vozidle najde uplatnění projekt Audi Immersive In-Car Entertainment. Uvádí vůz do pohybu v závislosti na impulzech z filmových scén.

První sériově vyráběný elektromobil značky Audi e-tron je na přání vybaven hlasovou službou Amazon Alexa. Prostřednictvím technologie functions on demand bude Audi svým zákazníkům vůbec poprvé nabízet možnost objednávat si funkce v závislosti na aktuálních požadavcích. Ty lze přitom pořídit pro různě dlouhá časová období.

Nabíjení stejnosměrným nebo střídavým proudem na cestách usnadní plánovač tras e-tron nebo e-tron Charging Service. Mnoho položek z portfolia programu Audi connect je součástí bezplatné aplikace myAudi App, která propojuje chytrý telefon s automobilem.

Na modelu v měřítku 1:3 pak Audi na CES ukazuje, jak by mohla ve střednědobém horizontu probíhat interakce mezi autonomním automobilem a chodci ve městech. 

Komentáře ke článku