Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Cena vozu Kia ProCeed začíná těsně pod 600 000 korunami

Cena vozu Kia ProCeed začíná těsně pod 600 000 korunami

Do prodeje jde i vrcholná verze GT

Ceny vozu Kia ProCeed na českém trhu budou začínat na 599 980 korunách. Oznámila to společnost Kia Motors Czech.

Uvedená částka se vztahuje na základní provedení GT Line s přeplňovaným zážehovým motorem 1.4 T-GDi o výkonu 140 k a točivém momentu 242 Nm a šestistupňovou manuální převodovkou. Aplikace sedmistupňové dvouspojkové převodovky zvedne sumu na 644 980 korun.

Vrcholná verze GT je opatřena agregátem 1.6 T-GDI, skýtajícím 204 koní při 265 Nm a spřaženým se šestistupňovou manuální převodovkou. Stojí 679 980 korun. Za příplatek 45 000 korun lze získat sedmistupňový dvouspojkový automat. 

Již do standardní výbavy jsou zahrnuty kupříkladu připojení chytrých telefonů přes Bluetooth, automatická světla, bezklíčový vstup, technologie Apple CarPlay a Android Auto či osmipalcový dotykový displej s navigací a online službami Kia Connected Services. Zákazníci si mohou doobjednat výkonný audiosystém JBL Premium s technologií Clari-Fi pro umocnění kvality komprimovaného zvuku.

Bezpečnost jízdy zvyšují vyspělé technologie, k nimž se řadí automatické přepínání dálkových světlometů (HBA), monitorování únavy řidiče (DAW), aktivní systém pro jízdu v pruzích (LKA) spolu s autonomním nouzovým brzděním (FCA), sledování mrtvých úhlů, upozornění na přijíždějící vozidla v příčném směru při couvání a inteligentní parkovací asistent. Všechna provedení disponují zařízením VSM (Vehicle Stability Management), které zajišťuje stabilitu při brzdění a průjezdu zatáčkami díky automatické regulaci elektronického řízení stability vozu (ESC) při zjištění horších záběrových schopností vozidla.  

Komentáře ke článku