Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia ocenila svoje nejlepší obchodníky

Kia ocenila svoje nejlepší obchodníky

Dealerem roku 2018 je společnost Unikom

Společnost Kia Motors Czech ocenila v rámci ankety Kia Dealer Awards 2018 nejproduktivnější dealery značky v České republice. Oznámeni byli vítězové v celkem sedmi kategoriích - Nejlepší dealer, Nejlepší servis, Nejlepší prodejce nových vozů, Fleetové centrum, Kia Finance, Trophy Award a Platinum dealer. Slavnostní vyhlášení výsledků se konalo v druhé polovině ledna v multifunkčním prostoru Cubex v Praze.

Distribuční síť automobilky čítá v současné době 59 prodejních a servisních jednotek. Jejich prostřednictvím bylo v loňském roce předáno zákazníkům 10 439 vozidel, což představuje meziroční nárůst o 13 procent. Tržní podíl Kii se zvýšil na čtyři procenta. 

Mezi generálním ředitelem Kia Motors Czech Arnoštem Barnou (vlevo) a prezidentem této společnosti Jong Yung Kimem stojí generální ředitel firmy Unikom Miloš Půlpán

Jako nejlepší obchodník byla vyhodnocena firma Unikom z Kutné Hory. Nejlepším prodejcem nových vozů je společnost Auto Future. Nejlepším servisem se může pyšnit Auta s.r.o, fleetovým centrem roku pak Emil Frey. Cenu Kia finance si odnesl zástupce prodejce Auto Hybeš. Celoevropské tituly Platinum Dealer a Trophy Award získaly Autocentrum Barth a Auto Hlaváček.

Komentáře ke článku