Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Na Spořilově mají novou lakovnu

Na Spořilově mají novou lakovnu

Auto Palace modernizuje servisní zázemí

Investici ve výši deseti milionů korun si vyžádalo vybudování nové lakovny v areálu společnosti Auto Palace Spořilov. Hlavním odborným dodavatelem stavby byla firma Interaction.

Jádrem projektu byla instalace tří nových kabin, z toho dvou plnohodnotných USI Italia Chronotech Dynamic a jedné modulové Polin-Ac, která umožňuje speciální roletou rozdělení pracovního prostoru na dva samostatné celky pro případy drobných oprav s odlišným barevným odstínem. Tato technologie je vzhledem ke své specializaci jediná nejen v ČR, ale i v celé Evropě.

Dále bylo postaveno pět přípravných pracovišť s výhřevem, která jsou využívána například pro nanášení tmelů a plničů před finálním nástřikem.

Kromě toho byla v Auto Palace Spořilov uvedena do provozu velkokapacitní myčka vozů včetně třech nových stanovišť pro přípravu automobilů před vlastním prodejem. Zaměstnancům by měly v práci pomoci i moderní skladový regálový systém a vylepšená ventilace. 

 

 

Komentáře ke článku