Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Alcar začíná prodávat Panamu a Misano

Alcar začíná prodávat Panamu a Misano

Na trh přicházejí další ráfky značek AEZ a Dotz

Na tradičním setkání s novináři představila společnost Alcar Bohemia, největší dovozce ráfků do České republiky, novinky pro nadcházející hlavní motoristickou sezonu.

Největší pozornost se soustředila na lité kolo Panama od prémiové značky AEZ. Název je odvozen od slavné americké transkontinentální silnice Panamericana.

Produkt je určen pro velká SUV kalibru Porsche Cayenne a Macan, Mercedesu GLE, BMW X3, X5 a X6, VW Touareg či Range Roveru Discovery a Evoque. Je dodáván v rozměrech od devatenácti do jednadvaceti palců a vyniká extrémní odolností. Nabízí nosnost až 1026 kilogramů.

 

AEZ Panama dark

 

Panama je dostupná ve verzi high gloss s lakováním s titanovým leskem a ve variantě dark, představující kombinaci leštěné čelní plochy a černého laku.

Další značka z portfolia Alcaru, Dotz, přichází s Misanem, pojmenovaným podle italského závodního okruhu. Jeho design vzešel z tuningového projektu, pro který bylo vyvinuto speciální řešení se zapuštěným středem a otevřenými paprsky.

Zákazníci mohou volit mezi dvěma barevnými odstíny. Provedení grey je opatřeno šedým metalickým lakem, zatímco dark je mixem šedého metalického laku s leštěnou čelní plochou.

 

Dotz Misano grey

 

Kolo je schválené ve velikostech od 17 do 20 palců pro automobily s pětiděrovým uchycením, jakými jsou například Kia Ceed, Renault Mégane, Hyundai i30, Škoda Octavia, VW Golf, Mercedes B třídy, Audi A4 a mnoho dalších.

Komentáře ke článku