Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nejlepší servisní poradce Kia je z Prahy

Nejlepší servisní poradce Kia je z Prahy

Na konci dubna ho čeká světové finále v Soulu

Již od roku 2011 pořádá společnost Kia Motors Czech soutěž o Nejlepšího servisního poradce. Její vítěz si následně poměří síly s konkurencí z celého světa v jihokorejském Soulu.

Mezi 116 účastníky se tentokrát nejvíce dařilo Davidu Stoklasovi z firmy Auto Jeremiášova v Praze. Stříbrná příčka připadla Radovanu Blahušovi z Autosalonu Dědík v Kladně a třetí skončil Filip Dorna z ostravské pobočky Autobond Group.

Tříkolové klání bylo rozděleno na teoretickou a praktickou část. V prvním případě se zkoumaly znalosti servisních procesů a standardů Kia, přístupu k zákazníkovi a hodnot značky. Soutěžící rovněž musel na videozáznamu odhalit simulované chyby při odbavení klienta. Potom sám podstoupil prověrku v podobě mystery shoppingu a následného reálného prodeje servisních služeb.

Davida Stoklase po soustředění ve Španělsku čeká koncem dubna cesta do Jižní Koreje. Stejným směrem se vydal už před dvěma roky, kdy ve světovém finále 2017 získal skvělé druhé místo.

Komentáře ke článku