Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Mareš změnil dodavatele pneumatik

Mareš změnil dodavatele pneumatik

Domácí sezona začíná na Valašsku

Posádka Filip Mareš a Jan Hloušek vstupuje do své druhé sezony se speciálem Škoda Fabia R5. Poprvé se na startu objeví již tento víkend ve 38. ročníku Valašské rally ValMez.

Dvojice má za sebou náročnou zimní přípravu, zaměřenou hlavně na získávání potřebné fyzické kondice. „Pauza od posledního svezení při Setkání mistrů v Sosnové byla opravdu dlouhá, ale to teď už naštěstí končí,“ oddechl si Mareš.

 

Závěrečné testy byly důležité zejména kvůli novým pneumatikám. Na voze se totiž letos objeví micheliny.

 

Pondělní prověrka probíhala podle našich představ. Díky proměnlivému počasí jsme vyzkoušeli hodně věcí a celkově mám z nastavení auta i z gum vynikající pocit. Věřím, že nám to pomůže atakovat co nejvyšší příčky,“ uvedl Mareš.

 

Slavnostní zahájení populární Valašky proběhne zítra, v pátek 29. března v 17 hodin na náměstí ve Valašském Meziřící. Mezi přihlášenými figurují i úřadující mistr světa v kategorii WRC2 Jan Kopecký, Václav Pech, Slovák Martin Koči, Grzegorz Gryb z Polska a další špičkoví piloti.

 

Komentáře ke článku