Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Speciální série vozu Citroën C1 Urban Ride

Speciální série vozu Citroën C1 Urban Ride

Snadno dostupné a pohodlné řešení městské mobility

Městský vůz Citroën C1, kterého se od roku 2006 prodalo po světě již více než milion kusů, vykazuje stále výborné výsledky. Jen v roce 2018 se ho v Evropě prodalo více než 51 000 kusů a počet nových registrací od začátku roku 2019 stoupá jak ve Francii, tak v Evropě.

Citroen C1 Urban Ride

Městské auto je díky délce jen 346 cm snadno ovladatelné s průměrem otáčení 9,6 m a přitom se do něj pohodlně vejdou čtyři osoby. Zavazadlový prostor má objem od 196 do 780 l.

Nyní Citroën C1 posiluje svou atraktivnost a představuje další verzi speciální série Urban Ride s karoserií v odstínu Červená Scarlet, černou střechou Caldéra a novým stylem interiéru Urban Ride Collection 2. Tato speciální série, která je určena pro mladou městskou klientelu, je již možné objednávat a na konci prvního pololetí se dostane do prodejní sítě.

Charakteristické rysy vzhledu:
- vnější personalizace Urban Ride tvořená velkými podběhy kol s rozšířenými matně černými blatníky, lepicími foliemi na zadních postranních okénkách a dveřích s nápisem Urban Ride, kryty vnějších zpětných zrcátek v odstínu Bílá Lipizan, litými patnáctipalcovými koly Planet Black (v bezpříplatkové verzi s diamantovým výbrusem) a černými středy kol
- odstín Červená Scarlet za příplatek, kombinovaný s černou střechou Caldéra. Dostupné jsou i odstíny modrá Calvi, šedá Gallium, šedá Carlinite, černá Caldéra a bílá Lipizan.

Citroen C1 Urban Ride

Možnost volby osobního stylu v kabině:
- Nový styl interiéru Urban Ride, zahrnující dvoubarevné šedo-bílé látkové čalounění Urban Ride Collection 2 s nenápadným červeným prošitím a specifické koberečky vepředu i vzadu s podpisem Urban Ride
- Nový paket Pack Color Urban Ride, vytvářející originální prostředí, které ještě posiluje soulad mezi zpracováním barev a materiálů v interiéru a exteriéru.

Vůz vychází z nejvyšší verze výbavy Shine, která zahrnuje zpětnou parkovací kameru, audio systém MP3 se čtyřmi reproduktory a ovládáním na volantu či hands-free sadu Bluetooth s USB výstupem. K tomu přibývají dotykový sedmipalcový displej a rozšířený systém Mirror Screen (Apple CarPlay, Android Auto a MirrorLink) umožňující replikovat displej mobilního telefonu na dotykové obrazovce.

Za příplatek může být automobil vybaven rovněž paketem Easy Auto, zahrnujícím automatickou klimatizaci a rozsvěcování dálkových světel a dále hands-free přístup a startování, nebo balíčkem Bezpečnost s nabídkou systému Active City Brake, varováním před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu a snímáním dopravních značek se zobrazením povolené rychlosti.

Speciální série Urban Ride je v nabídce coby pětidveřový hatchback nebo se stahovací střechou jako C1 Airscape.
Přijímání objednávek na speciální sérii Urban Ride 2019, jejíž cena začíná na 249 000 Kč, již bylo zahájeno.

Citroen C1 Urban Ride

Komentáře ke článku