Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Battlax Hypersport S22 umocní zážitek z jízdy

Battlax Hypersport S22 umocní zážitek z jízdy

Novinka Bridgestone do jedné stopy

Bridgestone uvádí motocyklovou pneumatiku Battlax Hypersport S22. Jedná se o výrobek s různým složením směsi v jednotlivých částech běhounu.

Prostřední díl je tvořen tvrdším materiálem, zatímco oblasti důležité pro trakci jsou měkčí a ještě více to platí pro okraje. Směs v centrálním sektoru dezénu obsahuje o 25 % více drobných molekul siliky, které zlepšují kontakt s povrchem vozovky.

Je účinněji odváděna voda ze stopy a rovněž se zvýšil podíl drážek v ramenní oblasti pneumatiky. Působící síly tak umožňují dosahovat nejvyšších výkonů při průjezdu zatáčkami i na rovinkách, a to na mokru i suchu.

Bridgestone rovněž využil konstrukce bezešvého ocelového nárazníku MSB (Mono-Spiral Belt) a vysokotažného pogumovaného kordu HTPC (High Tensile Penetration Cord). Prostorově výrazně tvarované hrany drážek ve vzorku přední pneumatiky optimalizují její tuhost.

Na trhu je tento produkt nabízen od ledna 2019. Další rozměry budou dostupné od ledna 2020.

Komentáře ke článku