Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Autoopravář Junior 2019 s podporou Porsche ČR

Autoopravář Junior 2019 s podporou Porsche ČR

V Kosmonosech soutěžili automechanici, autotronici, karosáři a autolakýrníci

Již 25. ročník soutěže Autoopravář Junior 2019 má za sebou celostátní finále. I v letošním roce byla partnerem společnost Porsche Česká republika.

Autoopravář Junior 2019

Porsche Česká republika dlouhodobě podporuje vzdělávání studentů středních a učňovských škol zaměřených na automobilové obory v rámci projektu Best Employer, jehož součástí je úspěšný motivační program QHero.

Celostátní finále soutěže Autoopravář Junior proběhlo ve školicím středisku Training Center Škoda Auto Kosmonosy. Nejlepší studenti oborů automechanik, autotronik, karosář a autolakýrník zde předvedli své znalosti a dovednosti.

Autoopravář Junior 2019

Vítězi jubilejního 25. ročníku se v jednotlivých kategoriích stali Lukáš Holub - SOŠ a SOU Nymburk (Automechanik), Luboš Hřebec - ISŠA Brno (Autotronik), David Mottl - SPŠ dopravní Plzeň (Karosář) a Thanh Binh Nguyen - SŠ PTA Jihlava (Autolakýrník).

Hlavním cílem soutěže Autoopravář junior je pozitivně motivovat žáky středních škol s výukou automobilových oborů, ale také propagovat technické obory a rozvíjet spolupráci mezi budoucími zaměstnavateli studentů a středními školami v České republice.

Autoopravář Junior 2019

 

Komentáře ke článku