Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Tvrdá příprava nového Defenderu

Tvrdá příprava nového Defenderu

Nástupce automobilové legendy bude Land Rover vyrábět v Nitře

Pokud se chcete stát odolným a zvládat nejrůznější nástrahy, pak musíte opravdu intenzivně trénovat. Podobně je na tom nový Land Rover Defender, který bude ve své konečné podobě představen v září 2019. Nástupce legendárního terénního vozu s pohonem všech kol v současné době absolvuje náročné testovací jízdy v nejrůznějších terénech po celém světě.

Land Rover Defender maskovaný

Prototypy již najezdily více než 1,2 milionu zkušebních kilometrů všude tam, kde je krajina rozpálená sluncem, ledově zmrzlá, blátivá, prašná nebo extrémně neprůchodná. Poslední zkouškou nového Defenderu, stále ještě v černobílém maskování, je použití jako tažného vozidla v chráněné oblasti Borana v Keni, kde s těžkými přívěsy překonává řeky a prašné cesty.

Land Rover Defender maskovaný

V USA to byly kamenité a prašné cesty kolem Phoenixu, v Mrtvém údolí, Rubicon Trail, ale i městský provoz v New Yorku. Nechyběly ani horko a poušť v Dubaji či národní park Borana v Keni. V Evropě to byly osvědčené testovací lokace jako Arjeplag za polárním kruhem ve Švédsku, belgický Lommel, francouzský Ladoux, Idiada ve Španělsku, Corvara v Itálii a Grossglockner v Rakousku.

Land Rover Defender maskovaný

Nový Defender se vyvíjí a zkouší v testovacím a vývojovém centru Land Roveru v anglickém Gaydonu. Až do prezentace, která se plánuje na září letošního roku, absolvují prototypy přes 45 000 různých testů. Například dynamika pro jízdu na silnici se vylepšovala na Severní smyčce Nürburgringu.

Land Rover Defender maskovaný

Komentáře ke článku