Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Špotáková přesedla do Tarracca

Špotáková přesedla do Tarracca

Seat i nadále podporuje legendu české atletiky

Jedna z nejlepších českých atletek všech dob Barbora Špotáková se po pauze, vyplněné mateřskými povinnostmi, vrací k závodění. Letos chce v katarském Dauhá obhájit titul mistryně světa v hodu oštěpem. I nadále ji na cestě k dalším úspěchům podporuje české zastoupení značky Seat.

Nejnověji ji poskytlo model Tarracco, který nahradí Alhambru, s níž Bára jezdila v předchozích šesti letech. Vůz v odstínu Atlantic modrá pohání turbodiesel 2.0 TDI s nejvyšším výkonem 140 kW/190 k a kombinovanou spotřebou 5,6 litru nafty na 100 km.

Bára Špotáková bude nyní jezdit se Seatem Tarracco

Mám velkou radost, že můžeme Báru Špotákovou podpořit v její snaze o překonání další obrovské výzvy v její neuvěřitelné oštěpařské kariéře,“ uvedl Aleš Novák, ředitel divize Seat společnosti Porsche Česká republika. „Stejně jako ona je i naše nové SUV Tarraco připraveno překonávat všechny překážky každodenního života velké rodiny s dětmi, psy a početnými přáteli. A jsem přesvědčen o tom, že ji také doveze k dalším splněným sportovním snům.“ 

Komentáře ke článku