Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia XCeed před premiérou

Kia XCeed před premiérou

Zcela nový kompaktní crossover ve stylu kupé nabídne alternativu k SUV

Kia dnes zveřejnila první fotografii nového městského crossoveru vytvořeného na bázi modelu Ceed, nesoucí jméno XCeed. Rozšiřuje tak nabídku karosářských verzí kompaktní řady z produkce KMS v Žilině vedle tradičního hatchbacku, kombi a nekonvenčního shooting brake ProCeed. Nový model představuje sportovnější alternativu k tradičním vozům kategorie SUV.

Kia Xceed

XCeed s dozadu ubíhající karoserií ve stylu kupé navrhlo evropské designové středisko značky Kia ve Frankfurtu nad Mohanem pod dohledem viceprezidenta pro design společnosti Kia Motors Europe Gregoryho Guillaumea.

Díky vyšší světlé výšce a nižší pozici sedadla bude mít řidič sportovnější polohu za volantem než v tradičních SUV, a to při lepším přehledu o situaci před vozem než v klasickém rodinném hatchbacku. XCeed nabídne emotivnější a sportovnější design než SUV, nicméně se srovnatelně velkým interiérem a zavazadlovým prostorem.

 

Nová Kia XCeed se veřejnosti představí 26. června 2019.

Kia Xceed

 

Komentáře ke článku