Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Auto Palace patří znovu mezi Superbrands

Auto Palace patří znovu mezi Superbrands

Skupina zabodovala i v soutěži Marketér roku

Společnost Auto Palace obhájila i v roce 2019 zisk ocenění Superbrands. To se v ČR udělovalo letos již pošesté.

Jeho držitelé prošli výběrovým řízením, na jehož konci rozhodovala expertní komise tvořená profesionály z obchodu, komunikace, marketingu a médií. Rozhodujícím kritériem byla úroveň budování povědomí a hodnot značky.

Ocenění Superbrands předal Stanislavu Perknerovi (vpravo) Roman Sovják, ředitel Superbrands pro Českou republiku.

Už loni jsme se Superbrands intenzivně pracovali v různých marketingových kanálech. Kromě klasického PR jsou například pečetě Superbrands součástí emailových podpisů všech našich 600 zaměstnanců. Na pobočkách jsou vystaveny diplomy a plakáty, loga jsme zařadili na webové stránky a opatřili jimi klientské tištěné materiály, kupříkladu letáky nebo prodejní desky. Superbrands nám rovněž pomáhá při náboru zaměstnanců a dojednávání flotilových obchodů,“ uvedl Stanislav Perkner, marketingový manažer Auto Palace pro ČR a Slovensko.

Současně uspěla skupina Auto Palace také v soutěži Marketér roku, pořádané Českou marketingovou společností (ČMS). Cenu jejího prezídia získal již zmíněný Stanislav Perkner (na titulním snímku) za projekt Virtuálního showroomu.

Komentáře ke článku