Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Kamiq s cenou od 379 900 Kč

Škoda Kamiq s cenou od 379 900 Kč

Příjem objednávek nového malého SUV na českém trhu byl zahájen

Prodejci značky Škoda v České republice již přijímají objednávky na nový model Kamiq. Městský crossover rozšiřuje nabídku mladoboleslavské automobilky o třetí modelovou řadu SUV. První kusy se k zákazníkům dostanou počátkem září letošního roku, kdy bude zároveň vůz oficiálně uveden do prodeje na domácím trhu.

Škoda Kamiq

Škoda Kamiq na tuzemský trh vstupuje se základní výbavou Ambition. Ta má v oblasti bezpečnosti mimo jiné standardně devět airbagů a systém proaktivní ochrany cestujících, který dokáže včas připravit vozidlo na kolizi přitažením pásů a zavřením oken. Dále zde jsou LED přední světlomety s denním svícením a LED zadní svítilny, sledování prostoru před vozem (Front Assist) s funkcí nouzového brzdění a detekcí chodců, automatické přepínání denních a potkávacích světel (Easy Light Assist), asistent pro udržování vozidla v jízdním pruhu (Lane Assist) nebo nouzové volání (e-Call) včetně proaktivního servisu na 10 let a mnoho dalších položek.

Součástí standardní výbavy jsou dále například klimatizace, tempomat, palubní počítač MaxiDOT a infotainment Swing s 6,5″ barevným dotykovým displejem s Bluetooth. Z prvků Simply Clever jsou standardem deštník v předních dveřích řidiče a systém ochrany hrany bočních dveří, známý z modelu Kodiaq.

Se základní motorizací 1,0 TSI/70 kW stojí automobil 379 900 Kč, výkonnější verze 1,0 TSI/85 kW přijde na 404 900 Kč. Stejně jako u modelu Scala je turbodiesel 1,6 TDI/85 kW dražší o 40 000 Kč a příplatek 40 000 Kč platí i pro sedmistupňovou automatickou převodovku DSG.

Škoda Kamiq

Vyšší výbavový stupeň Style přidává kupříkladu šestnáctipalcová kola z lehké slitiny, přední světlomety Bi-LED a zadní svítilny TOP LED s animovanými ukazateli směru jízdy vpředu i vzadu, automatickou dvouzónovou klimatizaci či infotaintment Bolero s osmipalcovým barevným dotykovým displejem a funkcí SmartLink+, umožňující zobrazení mobilního zařízení na centrálním displeji. Dále zde jsou kožený multifunkční volant, bezklíčový přístup KESSY, světelný a dešťový senzor (Light and Rain Assist) nebo parkovací čidla vzadu.

Hodnota výbav stupně Style oproti Ambition činí 132 400 Kč, cenový rozdíl však je 58 000 Kč. S motorem 1,0 TSI/85 kW tedy vůz vychází na 462 900 Kč, s motorem 1,5 TSI/110 kW stojí 497 900 Kč a s turbodieselem 1,6 TDI/85 kW 502 900 Kč.

Všichni zájemci mohou využít nabídky zvýhodněných paketů, které zahrnují nejžádanější prvky mimořádné výbavy s cenovou úsporou v řádech desítek tisíc korun.

Škoda Kamiq

Další možnosti individualizace vozu jsou prvky mimořádné výbavy, například Virtuální kokpit s displejem 10,25″, navigační systém Amundsen 9,2″, elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru nebo snížený sportovní podvozek o 10 milimetrů s nastavitelnou tuhostí tlumičů ve dvou režimech.

Paket Mobilita Plus, skládající se z prodloužené tovární záruky na pět let nebo 100 000 kilometrů a rozšířené záruky mobility v tomtéž rozsahu, lze pořídit za 2000 Kč. K dispozici jsou již známé předplacené servisní balíčky. Základní servisní péči Standard, zahrnující úkony předepsané výrobcem včetně výměny motorového oleje, filtrů a zapalovacích svíček, je možné si předplatit od 16 900 Kč a dále již jen užívat vůz bez jakýchkoliv dalších výdajů.

Škoda Kamiq
Škoda Kamiq

 

Komentáře ke článku