Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Seat podpoří Fortuna:Národní ligu

Seat podpoří Fortuna:Národní ligu

Klubům poskytuje 35 automobilů Tarraco

Tuzemský importér Seatu bude od sezony 2019/20 sponzorem druhé nejvyšší fotbalové soutěže v České republice, Fortuna:Národní ligy. Součástí plnění z jeho strany je rovněž poskytnutí 35 vozů Seat Tarraco pro potřeby jednotlivých klubů.

Dlouhodobě podporujeme českou atletiku společně s Bárou Špotákovou, motorsport, ve kterém jsme se stali mistry Evropy, a nyní přichází na scénu fotbal, který je nejrozšířenějším a nejpopulárnějším sportem na světě. Rozložení jednotlivých účastníků po celé České republice umožňuje většině našich dealerů účastnit se projektu, který může z dlouhodobého hlediska, za předpokladu aktivní spolupráce, přinést výrazné zvýšení povědomí o značce Seat, zvýšení její image a prodejních výsledků,“ uvedl při této příležitosti ředitel divize Seat společnosti Porsche Česká republika Aleš Novák. 

Aleš Novák (vlevo) předal symbolický klíč zástupci Ligové fotbalové asociace Petru Heidenreichovi

Stabilní partner u Fortuna:Národní ligy vždy chyběl a jsme rádi, že jeho příchod soutěž dále posune v jejím vnímání u veřejnosti,“ prohlásil za Ligovou fotbalovou asociaci její místopředseda Petr Heidenreich.

Komentáře ke článku