Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Kodiaq Scout pro Sáblíkovou

Škoda Kodiaq Scout pro Sáblíkovou

Rychlobruslařská šampionka se stala ambasadorkou značky

Novou ambasadorkou značky Škoda se stala rychlobruslařka Martina Sáblíková. V Zákaznickém centru automobilky v Mladé Boleslavi si převzala vůz Kodiaq Scout. Dohoda o spolupráci byla uzavřena s platností do roku 2022, kdy se konají zimní olympijské hry v Pekingu.

Majitelka tří zlatých olympijských medailí a dvacetinásobná mistryně světa bude konkrétně jezdit s automobilem, vybaveným motorem 2.0 TDI a pohonem všech kol. „O mně se ví, že mám auta hodně ráda a čím jsem starší, tím víc dbám na svoje pohodlí při cestách, protože jich během přípravy a sezony absolvuji opravdu hodně. Kodiaq je pro mě ideální řešení, je maximálně pohodlný a prostorný. Možná se to nezdá, ale musím s sebou vozit opravdu hodně věcí,“ uvedla při této příležitosti. 

Klíčky od nového Kodiaqu předal Martině Sáblíkové ředitel Škoda Auto ČR Luboš Vlček

Je to jedna z našich nejslavnějších, ale také nejuniverzálnějších sportovkyň s vynikajícím renomé. Její nadšení, neutuchající touha po úspěchu a schopnost dlouhodobě se udržet na vrcholu výkonnosti skvěle korespondují s poselstvím naší značky,“ prohlásil ředitel firmy Škoda Auto Česká republika Luboš Vlček.

Komentáře ke článku