Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Lexus LC Convertible pojede do vrchu v Goodwoodu

Lexus LC Convertible pojede do vrchu v Goodwoodu

Zatím v maskované podobě

Další značkou, která využívá právě probíhající Festival rychlosti v Goodwoodu k prezentaci nového modelu, je Lexus. Přivezl na něj, zatím v maskované podobě, kupé LC se stahovací střechou.

Vůz navazuje na studii LC Convertible Concept, vystavenou na lednovém autosalonu v Detroitu. Ta rovněž získala ocenění EyesOn Design Award.

V Goodwoodu ho při tradiční jízdě do vrchu bude pilotovat tovární jezdec Nick Cassidy, toho času činný v japonském seriálu GT500. V příštích měsících se prototyp představí ještě na několika podobných akcích.

Festival rychlosti v Goodwoodu oslavuje historii a kulturu světa automobilů a slouží jako místo k setkávání těch nejpozoruhodnějších vozidel a závodníků v dějinách. Mám radost, že můžeme odhalit LC Convertible na místě, kde se v roce 2016 uskutečnila premiéra kupé LC,“ uvedl Kodži Sato, výkonný viceprezident společnosti Lexus International.

Komentáře ke článku