Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Shell si pořídil foodtruck

Shell si pořídil foodtruck

Je postaven na podvozku Volkswagenu Crafter

V posledních letech jsme svědky mocného nástupu foodtrucků, tedy vozidel, upravených na přípravu a prodej jídel. Jejich provozovatelé se snaží napravit hroznou pověst, kterou u spotřebitelů získali majitelé rozpadávajících se přívěsů či prastarých dodávek, zapáchajících na sto honů přepáleným olejem a někdy i něčím horším.

Vedle mnoha nadšenců se do tohoto druhu podnikání pouští i řada renomovaných firem. Jedním z nich je také Shell.

V upraveném Volkswagenu Crafter nabízí sortiment, dobře známý ze shopů této značky. Setkají se s ním návštěvníci nejrůznějších hudebních festivalů, sportovních klání i dalších akcí. Využití nalezne také během rekonstrukcí čerpacích stanic.

 

Foodtruck Shellu nabízí možnost rychlého občerstvení

 

Food Truck Deli by Shell, jak zní oficiální název, je schopen ze svých útrob jednorázově vydat až tisíc šálků kávy a 150 baget, wrapů, sendvičů nebo horkých panini. Sortiment doplňuje sedm druhů hot dogů, kterých se do sedmimetrového auta vejde 220. Uspokojeni budou i mlsouni, toužící po ovocných koláčích, minikoblížcích, raw tyčinkách či flapjaccích. S prázdnou odejdou pouze pivaři, protože zde se podávají výhradně nealkoholické nápoje.

Veškeré vybavení, zahrnující například grily, chladničky nebo kávovar, pohání elektrocentrála o výkonu 7 kW. Voda je čerpána ze zásobníku o kapacitě 250 litrů.

Komentáře ke článku