Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Asistence Kooperativy měla napilno

Asistence Kooperativy měla napilno

Její posádky pomáhaly motoristům nejen v Chorvatsku

Také letos o prázdninách se mohli klienti pojišťovny Kooperativa v případě problémů obrátit na asistenční službu, kterou přímo v Chorvatsku zajišťovala společnost Global Assistance. Zásahové vozy s českými posádkami měly základny v Primoštenu a ve Splitu.

V létě naše kolegy v této zemi kontaktovalo 181 osob. Většinou jsme řešili poruchy vozidel. Nejčastěji, v celkem 67 případech, motoristy zastavila závada motoru, druhým nejčastějším problémem byly poškozené pneumatiky. Z těch kurióznějších příčin můžeme jmenovat odemčení vozidla. Zprostředkovali jsme i dovoz pohonných hmot nebo výměnu zničeného akumulátoru,“ uvedl Jan Chabada, obchodní ředitel společnosti Global Assistance.

Asistenční automobily odjely k Jadranu v půlce června, zpět se vracejí v těchto dnech. Do akce se však dostaly i jinde. „Nejdelší odtah, který jsme v letních měsících zajišťovali, byl převoz poškozeného auta ze Španělska, přes 2230 kilometrů. Vloni jsme transportovali vozidlo z Norska, to bylo dokonce 2900 kilometrů,“ dodal Chabada.

Komentáře ke článku