Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Novinky v nabídce společnosti Alcar Bohemia

Novinky v nabídce společnosti Alcar Bohemia

Ráfky pro off-roady, SUV i kompakty

Na své pravidelné tiskové konferenci seznámila společnost Alcar Bohemia přítomné novináře také s novými modely ráfků, které obohatily její nabídku.

Se dvěma dalšími produkty přichází značka Dezent. Prvním z nich je TA silver, dodávaný v rozměrech od šestnácti do dvaceti palců. Primárně je určen pro SUV vozidla, kupříkladu Škody Karoq a Kodiaq, Kiu Sportage, Hyundai Santa Fe, Volvo XC 40, Audi Q3 nebo BMW X3. Je opatřen třívrstvým ochranným lakem, což ocení motoristé zejména v zimním období. 

Ráfek Dezent TA

Kola Dezent TW a Dezent TW dark s designem sedmi roztočených paprsků najdou uplatnění na vozech Škoda Rapid, Volkswagen Passat a Golf, Ford Focus, Mercedes třídy A, BMW 3 a 5 či Audi A6. Jsou dostupná ve dvou barevných provedeních, s klasickým stříbrným lakem nebo v blyštivě černém odstínu, doplněném leštěným lemem límce. 

Ráfek Dezent TW

Sortiment ocelových ráfků rozšiřuje Dotz Modular Beadlock, vhodný pro čistokrevné offroady typu Suzuki Jimny, případně pick-upy Mercedes-Benz třídy X, Nissany NP300, Navara a Pathfinder nebo Renault Alaskan.

Komentáře ke článku