Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Bisaha a Těšínský vyhráli evropskou rallyovou trofej

Bisaha a Těšínský vyhráli evropskou rallyovou trofej

Uspěli na Rallye International du Valais

Česká posádka Ondřej Bisaha - Petr Těšínský se stala celkovým vítězem FIA European Rally Trophy. Rozhodl o tom finálový podnik seriálu, kterým byla Rallye International du Valais.

European Rally Trophy se skládá ze sedmi regionálních částí, z nichž postupuje pět nejúspěšnějších do závěrečného klání, jehož centrem byl švýcarský Sion. V něm dvojice týmu Hyundai Lenner Sport nenašla přemožitele. 

Ondřej Bisaha (vlevo) a Petr Těšínský si připsali velmi cenný úspěch

Jsem velmi rád, že nám podařilo zakončit sezonu titulem. Rallye International du Valais byla neuvěřitelná zkušenost. Rychlostní zkoušky byly jedny z nejtěžších, které jsem kdy viděl,“ uvedl Bisaha.

Tento výsledek spolu s umístěním na letošní Barum Czech Rally Zlín potvrzuje naše očekávání, že Hyundai Lenner Sport je úspěšným projektem, který profesionálně reprezentuje naši značku,“ konstatoval Jiří Lenner, majitel a jednatel společnosti Lenner Motors.

Komentáře ke článku