Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Ouředníček potvrdil start na Rallye Dakar

Ouředníček potvrdil start na Rallye Dakar

Pojede s osvědčeným Fordem Ranger

Tomáš Ouředníček potvrdil svoji účast ve 42. ročníku Rallye Dakar. Nastoupí do něj se spolujezdcem Davidem Křípalem a vozem Ford Ranger 5.0 V8, vyrobeném v oficiální licenci automobilky v Jihoafrické republice. 

Tomáše Ouředníčka (vpravo) bude opět navigovat David Křípal

Očekáváme v mnoha ohledech velmi speciální závod. Na jednu stranu jsme nadšeni, že jedeme do Saúdské Arábie a je skvělé vidět, že sponzoři jsou také potěšeni touto jedinečnou příležitostí. Na druhou bude Českou republiku reprezentovat více posádek v kategorii automobilů než v kamionech, což se doposud ještě nikdy nestalo. Jmenování Davida Castery novým ředitelem podniku je velmi slibné, protože má bohaté zkušenosti s přípravou roadbooků a také jako navigátor továrního týmu Peugeot, “ uvedl Tomáš Ouředníček.

Soutěž začíná 5. ledna 2020 ve městě Jeddah. Po téměř dvou týdnech závodění, včetně dne odpočinku v metropoli Rijádu, skončí 17. ledna v Al Qiddiyah.

Komentáře ke článku