Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Volkswagen Užitkové vozy s novým vizuálním stylem

Volkswagen Užitkové vozy s novým vizuálním stylem

Dvourozměrné logo optimalizované pro digitální formáty

Volkswagen Užitkové vozy vstupuje na český trh s novým vizuálním stylem značky jako moderního poskytovatele řešení pro budoucí mobilitu. Součástí změny je zcela nové dvourozměrné logo, optimalizované pro použití v moderních digitálních formátech. Se změnou souvisejí i nové webové stránky.

Volkswagen užitkové

Volkswagen Užitkové vozy na nový design značky přechází postupně na celém světě. Tento krok souvisí s transformací značky z tradičního výrobce lehkých užitkových vozů na moderního poskytovatele řešení pro budoucí mobilitu.

V České republice byly od 4. listopadu nejprve spuštěny nové webové stránky a v rámci všech marketingových a komunikačních aktivit zavedeno dvourozměrné logo. Nová podoba značky zahrnuje vizuální prezentace, kompletní korporátní design všech tiskovin, internetových prezentací a obchodních partnerů i vlastní logo.

„Volkswagen Užitkové vozy vstupuje do nové éry, která se ponese v duchu elektrické mobility, konektivity a ještě intenzivnější komunikace s našimi zákazníky, což reflektuje i náš nový brand design. S prvním listopadovým týdnem jsme pro české zákazníky spustili nové webové stránky značky Volkswagen Užitkové vozy a začali používat jiné logo. Dáváme tím našemu marketingu digitálnější a modernější podobu. Současně chceme komunikovat s našimi zákazníky ještě rychleji a emocionálněji, vždy však zcela autenticky, a být jim maximálně nablízku,“ říká ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika Jakub Šebesta.

Volkswagen užitkové

Komentáře ke článku