Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nový Cadillac XT4 na český trh

Nový Cadillac XT4 na český trh

Americké luxusní SUV bude za 1,1 milionu Kč

Jediný autorizovaný distributor automobilů Cadillac pro ČR, společnost United Cars & Services Praha, připravuje zahájení prodeje a plné servisní zajištění pro nový Cadillac XT4. Oficiální přestavení modelu XT4 plánuje na konec listopadu 2019, ale příjem objednávek na zvýhodněnou zaváděcí verzi Launch Edition 2020 již byl zahájen. Předpokládaná cena má začínat lehce nad hranicí 1,1 milionu Kč včetně DPH. Dodávky zákazníkům budou od června 2020.

Cadillac XT4

Středně velké prémiové SUV Cadillac XT4 bylo v Severní Americe uvedeno na trh před rokem a od té doby se velmi úspěšně prodává. V Evropě bude nový Cadillac XT4 nabízen ve verzi plně odpovídající podmínkám zdejšího trhu s výhradně pro tento region nově vyvinutým čtyřválcovým turbodieselem 2,0 l. Ten už s předstihem plní požadavky emisní normy Euro 6d, která vstoupí v platnost od září 2020. Jeho největší výkon je 128 kW (174 k) a točivý moment 380 N.m. Motor pohání přední, případně všechna kola přes devítistupňovou automatickou převodovku.

Pětimístná, pětidveřová karoserie v typicky americkém střihu poskytne prostorný interiér a mimořádný komfort i funkčnost.

Cadillac XT4 chce být zajímavou nabídkou výbav a přitažlivou úrovní cen konkurencí německým prémiovým modelům a oslovit zejména příznivce amerických automobilů, ale i ty, kteří se chtějí svým SUV odlišit.

Cadillac XT4

Komentáře ke článku