Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Na zemědělství využijí elektromobil BMW

Na zemědělství využijí elektromobil BMW

Resort ho dostal zapůjčený na tři roky

Zaměstnanci ministerstva zemědělství budou při své práci mít k dispozici elektromobil BMW i3. Tříletá zápůjčka vozu je aktivitou projektu Elektromobilita ČEZ.

Nabídku znovu využívat v našem autoparku elektromobil jsem velmi přivítal. Dokazujeme tím, že celý sektor podporuje nové trendy a zároveň deklaruje zájem na ochraně životního prostředí. Automobil chceme nasazovat především pro služební jízdy našich pracovníků po Praze a blízkém okolí,“ uvedl při předávání vozidla ministr zemědělství Miroslav Toman. 

Ministerstvo zemědělství dostalo k užívání elektromobil BMW i3

Jako provozovatel největší tuzemské sítě veřejných dobíjecích stanic očekáváme, že rok 2020 bude ve znamení další výrazné expanze elektromobility v České republice. To s sebou přinese mimo jiné i příležitosti poskytovatelům komplexních služeb pro celé odvětví. Skupina ČEZ si pozici v segmentu průběžně buduje už deset let a je na budoucí vývoj připravena,“ prohlásil předseda představenstva a generální ředitel společnosti ČEZ Daniel Beneš.

Partnery Elektromobility ČEZ jsou také úřad vlády, ministerstva průmyslu a obchodu, životního prostředí, práce a sociálních věcí, dopravy a agentura CzechInvest.

Komentáře ke článku