Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Čech je ambasadorem Volkswagenu pro Euro

Čech je ambasadorem Volkswagenu pro Euro

Se značkou se spojili také Kadeřábek, Krejčí a Pavelka

Svého času jeden z nejlepších fotbalových brankářů světa Petr Čech se stal ambasadorem Volkswagenu pro nadcházející evropský šampionát v kopané. Aktuální reprezentanti Pavel Kadeřábek, Ladislav Krejčí a David Pavelka jsou pak novými tvářemi značky pro český trh.

Partnerství je pro mě ctí. Netajím se tím, že si v tomto ohledu pečlivě vybírám. Musí mi dávat smysl po všech směrech a mohu přiznat, že finance nejsou na prvním místě. Projekt Volkswagenu mi smysl dává, je mi sympatický. Důležitou součástí je pro mě velký zájem Volkswagenu o moji letní Fotbalovou školu,“ prohlásil Čech, dnes člen managementu londýnského klubu Chelsea. 

Petr Čech se stal ambasadorem Volkswagenu pro evropský fotbalový šampionát

Spolupráce s Petrem je fantastická. Je pečlivý, a přitom velmi kreativní. Bude v každém případě aktivním vyslancem VW během základní skupiny Eura v Glasgowě a Londýně, jejímž vrcholem se stane duel anglického a našeho týmu ve Wembley.

Tam máme k dispozici aktivitu Match Ball Carrier, tedy zážitek pro malého fanouška, který zanese zápasový míč přímo na hřiště. Součástí celého servisu pro něj bude setkání s Petrem a jím vedená fotbalová prohlídka britské metropole,“ prozradil Martin Kadečka, vedoucí prodeje Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche ČR.

Komentáře ke článku