Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Vylepšená kola BMW Aerodynamic Wheel

Vylepšená kola BMW Aerodynamic Wheel

Umožní individualizaci automobilu

Společně s BMW iX3, jehož uvedení na trh je plánováno na rok 2020, oslaví premiéru zdokonalená aerodynamická kola BMW Aerodynamic Wheel.

Oproti svým předchůdcům mají snížit odpor vzduchu o pět procent a současně být efektivnější a lehčí. Díky nim klesne spotřeba elektrické energie v evropském testovacím cyklu WLTP o další dvě procenta, což se rovná 0,4 kWh/100 km, a dojezd se prodlouží o deset kilometrů. Ráfky najdou později uplatnění také na chystaném modelu BMW iNext. 

Aerodynamické ráfky najdou uplatnění i u chystaného modelu BMW iNext

BMW Group je prvním výrobcem, který kombinuje litá hliníková kola s plastovými vsadkami s aluminiovým povrchem. Otevírá se tím prostor pro individuální vylepšování vozidla. Zákazník si vybírá z různých barevných odstínů a také mezi matnou a leštěnou povrchovou úpravou. Všechny verze základního kola mohou být vybaveny vsadkami, do jejichž vzhledu jsou začleněny například ozdobné prvky, odpovídající barvě karoserie.

Komentáře ke článku