Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Slavnostní předávání cen AutoBest už dnes večer

Slavnostní předávání cen AutoBest už dnes večer

Galavečer lze sledovat online v HD kvalitě

Už tradičně se dá sledovat celý AutoBest Galavečer online v HD kvalitě na www.autobest.org, jakož i na facebooku AutoBest a Youtube ve čtvrtek 13. února od 20 hodin.

Slavnostním večerem v německé Mohuči budou hosty provázet kreslené postavičky Miss A & Mr. B. Pan B je fiktivní mužská postava, která je talentovaným motoristickým spisovatelem, zkušeným řidičem a osobou šetrnou k životnímu prostředí. Má komplexní pohled na automobilový průmysl a sleduje megatrendy zelené, propojené, autonomní a sdílené mobility. Je to skromný evropský občan, připravený pochopit budoucnost motorismu a vždy s nadšením sdílet své novinky a objevy v rámci automobilového průmyslu a motorismu obecně.

Slečna A, což je zkratka pro Artificial Intelligence, není ani člověk, ani auto, ale chytré hodinky s vylepšením hlasu. Jsou to hodinky, které pan B neustále nosí, vede s nimi dialog a buduje epický vztah. Při navrhování Miss A se mladý tým animátorů inspiroval současnou špičkou hodinářství, které se stalo partnerem hollywoodských produkcí.

Slečna A a pan B tvoří efektivní tým a rozvíjejí skvělý vztah v čase. Způsob interakce mezi slečnou A a panem B je jedinečný a dá publiku šanci objevit zajímavý filmový příběh i smysluplně zobrazenou realitu automobiového průmyslu. Příběh jejich interakce se odehraje během galavečera, když představí pravidelných osm evropských cen - ManBest 2019, CompanyBest 2019, SafetyBest 2019, EcoBest 2019, SmartBest 2019, DesignBest 2019, TechnoBest 2019, SportBest 2019 a nakonec i vítězný vůz AutoBest - Best Buy Europe of Europe v roce 2020 - a nového člena Síně slávy AutoBest. Během galavečera budou Miss A a  Mr. B představovat důležitou součást show, která umělecky představí vítěze každé ceny. Pro každou cenu přijdou s příběhem umělecké interpretace jejího významu.

Všechny kreslené filmy budou po galavečeru k dispozici na webu AutoBest. Už nyní ale můžete vidět první kreslený film jako pozvánku na tuto akci.

AutoBest 2020 Istanbul

 

 

Komentáře ke článku