Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Jak se svézt na Suzuce nebo Interlagosu

Jak se svézt na Suzuce nebo Interlagosu

Alcar Bohemia nabízí i Kaimana

Hned šest novinek představila na tiskové konferenci společnost Alcar Bohemia, přední prodejce automobilových ráfků v České republice.

U prémiové značky AEZ se jedná o modely Kaiman a North. Prvně jmenovaný je dostupný v rozměrech od 17 do 20 palců a vlastní homologaci například pro BMW řady 3, 4 a 5, Audi A4 a A6, Škodu Superb, VW Passat nebo Opel Insignia.

North s dvojitými paprsky je šitý na míru pro automobily Volvo, tedy pro XC40 a XC60, V90 Cross Country, V60 a V40 či pro limuzíny S90 a S60. Osmnácti- až jednadvacetipalcová kola se prodávají ve dvou barevných provedeních.

V portfoliu Alcaru se nachází i značka Dotz, Ta uvádí sportovně laděnou Suzuku, vyráběnou v rozměrech od osmnácti do dvaceti palců ve variantách černého laku a jeho kombinace s leštěnou čelní plochou. Sáhnout po ní mohou kupříkladu majitelé Audi A3 až A7, BMW řady 3 až 6 a Mercedesu od E po S třídu.

 

Dezent TA Dark je určen především na vozy kategorie SUV

 

Dotz Interlagos s designem ve tvaru hvězdy je možné zakoupit jak s lakováním s titanovým leskem, tak v kombinaci grafitového laku s leštěnou čelní plochou. Uplatnění nalezne na vozech VW Polo a Golf, Audi A3, Škoda Octavia, Seat Leon a Toledo, Mercedes A a B třídy a mnoha dalších.

Po delší době Dotz přichází s produktem pro menší auta. LimeRock existuje výhradně ve čtyřděrovém provedení a cílí hlavně na tunerskou komunitu. Ta jimi může vyšperkovat Fiat 500, Opel Corsu, Ford Fiestu a Fiestu ST, Renault Clio a Citroën C3 a DS3.

A konečně Dezent se chlubí černoleštěnou modifikací kola TA dark, primárně určenou pro SUV. Ve velikostech od šestnácti do dvaceti palců je připravena k montáži na širokou paletu vozidel: Volvo XC 40 a XC 60, Audi Q2, Q3 a Audi Q5, BMW X3, Toyota RAV-4, Honda CRV, ale i Škoda Karoq a Kodiaq, Kia Sportage nebo Hyundai Santa Fe.

Komentáře ke článku